Provisional Tech Tree

Moderators: ferdy0, GuitarMan

Re: Provisional Tech Tree

Postby AirsoftAlex » 19 Jan 2014, 01:19

Mysteriously, it's disappeared!
/\/|AirsoftAlex|\/\ "Just shut up and fight."
User avatar
AirsoftAlex
 
Posts: 4920
Joined: 07 Mar 2012, 00:23
Location: California, USA
Class: Diplomat
Standard rating: 1000
All-game rating: 979
Timezone: GMT-8

Re: Provisional Tech Tree

Postby GeneralShmuel » 19 Jan 2014, 03:02

Can we do that all the research that can be done to upgrade troops only needs one time payment for the troops already recruited? Then the troops that are recruited already have that upgrade
Czar Alexander II of the great empire of Russia in HOTW
"Dangerzone!"
User avatar
GeneralShmuel
 
Posts: 768
Joined: 09 May 2012, 17:55
Location: in "sunny" UK
Class: Diplomat
Standard rating: (970)
All-game rating: (970)
Timezone: GMT

Re: Provisional Tech Tree

Postby FortressDoor » 19 Jan 2014, 03:24

GeneralShmuel wrote:Can we do that all the research that can be done to upgrade troops only needs one time payment for the troops already recruited? Then the troops that are recruited already have that upgrade


No. Each unit will require the upgrades, just like repeating rifles in RHOTW. It reflects that more needs to be invested for the betterment of the soldiers
GM of Ancients of the World. PM to sign up!
viewforum.php?f=518
User avatar
FortressDoor
 
Posts: 5733
Joined: 28 May 2012, 23:59
Class: Diplomat
Standard rating: (972)
All-game rating: (972)
Timezone: GMT

Previous

Return to Ancient History of the World

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest