Page 1 of 1

Moving Fleets

PostPosted: 17 Feb 2017, 21:07
by samlaskin
Can fleets occupying coastal territories move directly to adjacent coastal territories?

Example: I have a fleet in Prussia that I want to move into Berlin. Can I move straight there, or do I have to go up into the Baltic sea and down into Berlin?

Re: Moving Fleets

PostPosted: 17 Feb 2017, 21:09
by Carebear
Yes

Re: Moving Fleets

PostPosted: 17 Feb 2017, 21:09
by gareth66
Yes, they can go directly.

Re: Moving Fleets

PostPosted: 12 Mar 2017, 17:39
by dandrew72
Hi,

Can more than one Fleet occupy a Sea?

Thank you,
Andrew

Re: Moving Fleets

PostPosted: 12 Mar 2017, 17:42
by super_dipsy
Not the same one, no. So for example you cannot have two fleets in MAO. In Diplomacy NO territory (sea, land, coastal) can have two units in